Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
8 jaar!

Isapé bestaat deze maand 8 jaar!

Al 8 jaar, zetten wij ons in om sieradendisplays en verpakkingsmateriaal betaalbaar aan te bieden aan bedrijven én particulieren!

Juli 2008
Het leveren van displays aan particulieren. Dat was ons uitgangspunt bij de start van onze webwinkel in juli 2008. Voorheen waren displays moeilijk te verkrijgen voor particulieren. Ze waren of heel erg duur, of alleen aan te schaffen als je was ingeschreven bij het KVK en dus alleen via een omweg te verkrijgen.

8 jaar geleden begonnen wij met slechts een 10 tal displays. Dit waren halsjes, armbandenrollen, en oorbellenrekjes. Nu 8 jaar later, hebben wij ruim 100 displays voor sieraden. En daarnaast ook nog eens een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen zoals papieren zakjes, tasjes, organza zakjes en prijslabeltjes.En alles direct uit voorraad leverbaar!

Uniek!
Dat Isape.nl al 8 jaar bestaat mag redelijk uniek genoemd worden. Want ook al groeit het aantal webwinkels iedere dag, 1 op de 5 webwinkels haalt niet eens het eerste jaar.
Zo hebben wij ook al meerdere
concurrenten zien komen en gaan.

Veel veranderd
In 8 jaar tijd is er veel voor ons veranderd.
Zo zijn wij verhuisd, zodat we meer ruimte hadden om de webwinkel uit te breiden.
En de wens om fulltime met isape.nl aan de slag te gaan kwam uit. De vraag naar grotere aantallen groeide, en dit resulteerde in isapegroothandel.nl!

Ook het uiterlijk van onze site(s) heeft veel verandering ondergaan. Het design werd strakker en professioneler. Maar de kleur is nog altijd hetzelfde! wink

Natuurlijk willen wij ons assortiment blijven uitbreiden. Dus mist u iets in onze shop? laat het gerust weten.

 

    01-07-2016 10:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.